Ki ben ;

Fotoğrafım
İstanbul, Türkiye
Bir insanım.

İzleyiciler

3 Şubat 2011 Perşembe

Aşk Tesadüfleri Sever'miş.

Kaliteli zaman geçirmek falan diye bir şeyler duyuyorum her yerde.
Fıs!
Ya tabi iyi hoş da benim gibi tembel bir insan için uygulanabilitesi sıfır(0). Şimdi kalkıyorum 12-13 gibi. Daha bir yorgun hissediyorum zaten kendimi bu saatlerde kalkınca. Gün boyu internette kalmak istemiyorum ama okumayı sevmeme rağmen kitap okuyasım da yok nedense. E tvde de hiçbir şey yok.

Hiçbir şey yapmadan,kendime pek de bir şey katmadan geçiyor tatilim.
Evde durmayı çok seven,dışarı çıkmayı pek sevmeyen bir insanım ben.
İçimde gençlik ateşi denen o bitmek bilmeyen enerji yok sanırım.
Ama cumartesi -iptal olmazsa- Aşk Tesadüfleri Sever isimli filme gideceğiz kızlarla. Bakalım film nasıl bir şey... Bu filme aramızdan gitmeyi en çok isteyen arkadaşım Zeynep kod adlı arkadaşımdır. Onu filme çeken unsur ise tabi ki Mehmet Günsur. Böyle yakışıklı,popçu erkek delisi bir kız değil aslında ama nedense bu adama karşı bir hayranlık besliyor.  Düşünün ki Mehmet'in(tanıdığım gibi konuştum farkındayım.Hani Disko Kralı'nı arayıp -Okaaaan diyen kızlar gibi ama acı gerçek ortada;tanışmıyoruz malesef.) bir filminde, bir erkekle öpüştüğünü görmesine rağmen beğenisinde bir azalma görmedim. E Allah için yakışıklı çocuk, yerim.
Bir kutu gördüm filmin sitesinde. E bu kutuyu görünce aklıma çok sevdiğim bir film olan Jeux D'enfants geldi. Bilenler bilir o filmde de bir oyuncak kutu mevzusu vardır. Yo yo sadece bir tesadüftür. Öyledir öyle. Ön yargılı yaklaşmak istemiyorum. Ama çocukluktan beri süregelen bir aşk var burda da ya. Lütfen çalıntı bir konu olmasın. LütfenLütfenLütfen. 
Neyse izlemeden konuşmak olmaz. hadi bakalım.  

3 yorum:

francesca mckennitt dedi ki...

Bakalım, ben de izleyeceğim bunu. Bazen evde de oturmak lazım :)

Dlr dedi ki...

Doğru evde de oturmak lazım:). Filmi izledim,bayıldım. siz bayılacak mısınız acaba,merak ettim:)

yasemin dedi ki...

Konuya çalıntı demeye içim el vermiyor ama Aşk Tesadüfleri Sever'de J'eux D'Enfants ve Seven Pounds'tan ciddi esinlenmeler var.. Yine de filmi çok başarılı ve oldukça düşündürücü buldum. öyle ki film hakkında yazmak için bilgisayar başına oturduğum zaman sadece sorular döküldü dilimden; bir kısmı cevapsız sorular hatta.... Sizle de paylaşmak istedim: http://isimsehir.blogspot.com/2011/02/ask-tesadufleri-sever-mi-hakikaten.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...